Autor: Juuli Laanemets • 8. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riiklike kinnisvaraettevõtete esindajad kogunevad Eestisse

Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) eestvedamisel toimub Tallinnas kolme päevane ülemaailmse riiklike kinnisvaraettevõtete võrgustiku The Workplace Network (TWN) ja üleeuroopalise samalaadse võrgustiku The Public Real Estate Network (PuRE-net) ühine aastakonverents, kuhu on oodata 50 delegaati 20 riigist.

8.–10. septembrini toimuva konverentsi fookuses on kinnisvaraportfelli haldamine ja hooldamine ning energiastrateegia ja selle elluviimine. Samuti käsitletakse nüüdisaegsete ja efektiivse pinnakasutusega töökohtade loomise suundumusi meil ja mujal ning tutvutakse eri riikide praktikaga.

„Pidevalt arenev tehnoloogia muudab maailma, võimaldades inimestel kasutada tööaega tõhusamalt ja paindlikumalt. See seab uued nõuded töökeskkonnale ning väljakutsed selle kavandajale, ehitajale ja haldajale. Nüüdisaegsete ja parimate lahenduste pakkumisel on vajalik rahvusvaheline koostöö,“ ütles TWN president, RKASi juhatuse esimees Jaak Saarniit.

Aastakonverentsi avab nnovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory rahandusminister Jürgen Ligi.

Konverentsil esinevad liikmesorganisatsiooni esindajatele lisaks külalisesinejad, teiste seas Tallinna Tehnikaülikooli ehitusökonoomika ja -juhtimise õppetooli juhataja Roode Liias ning Tallinna Tehnikaülikooli ehitiste projekteerimise instituudi direktor Jarek Kurnitski.

Eestisse kogunevad mõlema võrgustiku liikmed Austriast, Belgiast, Brasiiliast, Hollandist, Iirimaalt, Itaaliast, Jaapanist, Kanadast, Leedust, Lätist, Mehhikost, Norrast, Saksamaalt, Slovakkiast, Soomest, Suurbritanniast, Taanist, Türgist ja Tšehhist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474