Autor: Juuli Laanemets • 11. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City parkimismaja saab nurgakivi

Ülemiste Citysse kerkib esimene 270-kohaline parkimismaja ja reedel pannakse ehitisele nurgakivi.

Töö tellija, Technopolis Ülemiste, esindajate sõnul on tegemist erakordse hoonega, milles on ühendatud vana ja uus. Hoone kaasajastatakse ja ehitatakse ringi 1950-ndatel valminud punasest telliskivihoonest, mille Tallinna Kultuuriväärtuste Amet on kuulutanud väärtuslikuks hooneks.

Uue parkimismaja pidulik nurgakivi pannakse reedel, 12. septembril Valukoja tn 4C Ülemiste Citys.

Nurgakivi vutlarisse pannakse lisaks tavapärasele kaasa ka 50-ndatest pärit GAZ-21R ning 2014. aasta Euroopa Aasta Autoks valitud Peugeot 308 mudelautod.

Technopolis Ülemiste koguinvesteering objekti on 2,9 miljonit eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474