Autor: Juuli Laanemets • 1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus liikluskindlustuse seadus on kliendile mugavam

Tänasest jõustunud uus liikluskindlustuse seadus tõi muutusi ka kindlustusseltside tegevuses.

„Kliendi jaoks on oluline, et tal ei ole enam kahte eraldi dokumenti - poliisi ja lepingut, vaid ainult poliis,“ sõnas PZU Kindlustuse tegevjuht Mihkel Uibopuu. „Samuti võib nüüdsest kindlustusvõtjaks olla iga kindlustuhuviga isik – näiteks autot kasutav sõber või sugulane,“ lisas Uibopuu.

Üks oluline uuendus lisandub ka uuest aastat  - nimelt alates 1. jaanuarist saab liiklusõnnetusel tekkinud kahju korral pöörduda oma kindlustaja poole, mitte enam kahju tekitanud teise poole kindlustaja juurde. „Kliendil on nii kindlasti mugavam, edasi ajavad asju juba seltsid omavahel,“ lisas Uibopuu.

PZU Kindlustus kogus augustikuus kahjukindlustusmakseid 433 000 euro väärtuses. Kahjunõudeid maksti välja 174 000 euro ulatuses.

Augustis koguti kõige enam kindlustusmakseid liikluskindlustuses, millele järgnesid ettevõtete varakindlustus ja ettevõtete maismaasõidukite kindlustus. Ettevõtte turuosa oli augustis 2,1%.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474