Autor: Juuli Laanemets • 20. oktoober 2014

Meritoni spa ventilatsioonirike tekitas meedias paanika

Pühapäeval, 19.oktoobri  õhtul  suleti Meriton hotelli vee-ja saunakeskus ülekoormusest tekkinud ventilatsioonisüsteemi rikke tagajärjel. Hotelli juhtkonna sõnul oli õhus küll tunda kloorilõhna, kuid kloori leket ei toimunud.

Spa keskuse juhi, Aini Sildvee sõnul juhatati koheselt kõik veekeskuses olevad kliendid veekeskusest välja. „Nädalavahetusel tõusis, külastajate suure hulga tõttu, veekeskuse õhu niiskustase liiga suureks, ventilatsioon läks rikki ja lenduv, vabanenud, kloor paiskus õhku. Tekkis tugev kloorilõhn, kutsusime kohale päästeameti, et kiiremini evakueerida veekeskuse külastajaid. Kiirabi oli kohal, sest soovisime olla kindlad oma külastajate tervise ohutuses,“ kommenteeris Sildvee veekeskuses juhtunut. Kümmekond inimest pöördusid kiirabi poole, kuid keegi haiglaravi ei vajanud. 

Meritoni juhatuse esimees Peedu Zeiger ütles, et ventilatsioonisüsteem läbis hiljuti korralise remondi. „Ventilatsioonisüsteem taaskäivitati ja hetkel toimub ruumide ventileerimine. Täna, kella kolmest, avatati vee- ja saunakeskus taas külalistele. Päeval külastas veekeskust tervisekaitse inspektor ja kinnitas keskkonna turvalisust,“ sõnas Zeiger. „ Põhiasi, et mürgitust ei olnud, kuigi igasugune kliendi häirimine on meie suur mure,“ ütles Zeiger lõpetuseks.

Meriton Grand Conference & Spa hotell kuulub Meriton Hotels hotelligruppi. Hotellis on 465 tuba, lisaks konverentsikeskus, vee-ja saunakeskus, Wellness Spaa ja lai valik erinevaid restorane, baare ja kohvik.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806