Autor: Juuli Laanemets • 27. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotside uueks peakontoriks saab endine Maalehe maja

Investeerimisfirma Brave Capital avab novembris renoveeritud Toompuiestee 16 asuva hoonetekompleksi. Rentnike seas on Sotsiaaldemokraadid, kes teevad sinna oma peakontori ja kolm erinevat toidukohta.

Brave Capitali (BC) juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul omandas kontserni kuuluv Merelootsi Arenduse OÜ kinnistu 2012. aastal eesmärgiga krunt korrastada. “Oleme oma lubadustest kinni pidanud ja hooned põhjalikult renoveerinud ning sõlminud lepingud sobilike üürnikega. Tänaseks on projekti investeeritud üle pooleteise miljoni euro” ütles Kuusk.

Toompuiestee 16 aadressil asuval 1997 ruutmeetrisel krundil on peahoone, kus tegutseb restoran ja Sotsiaaldemokraatide peakontor. Peamaja kõrval asuvates ärihoonetes on ennast sisse seadnud veel kaks toitlustuskohta.

“Oleme praegu renoveerimistööd täies mahus lõpule viinud. Hetkel üürnikud tegelevad renditud pindade sisustamisega. Plaanime hoonetekompleksi avada novembrikuus,” lisas Kuusk.  BC avalike- ja investorsuhete juhi Linda Eichleri sõnul oli toidukohtade rentnike valik teadlikult tehtud, et pakkuda kõigile piirkonnas viibijatele võimalust einetamiseks. „Hea näide on Telliskivi Loomelinnak, kus asub kõrvuti mitmeid erinevaid toitlustuskohti ja kõigile jätkub külastajaid,“ sõnas Eichler.

Ehituse peatöövõtja oli Nordlin Ehitus ja haldamisega tegeleb BC Property Management. 

Brave Capital on Eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finantseerimisega. Brave Capital portfelli suurus on 100 miljonit eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474