Autor: Juuli Laanemets • 4. november 2014

Toimub nelja liidu ühine kinnisvarakonverents

Neli kinnisvara teemaga seotud liitu korraldavad reedel, 7. novembril Kumus rahvusvahelise kinnisvarakonverentsi „Teateid kinnisvaraturult – ILUSTAMATA“. Välja kuulutatakse Kinnisvara Guru 2014.

XIII Kinnisvarakonverentsi avasõnad ütleb majandus- ja taristuminister Urve Palo. innisvarakonverentsi peaesineja on Colliers Internationali Ida-Euroopa kaubanduspindade agentuuri tegevdirektor Sean Briggs.

Päeva esimeses pooles esinevad ettekannetega SEB Panga majandusanalüütik Ruta Arumäe ja KPMG Baltics maksuteenuste juht Joel Zernask.

Konverentsi paneelidel arutletakse teemadel: kas Euroopa majanduse mõjud annavad põhjust optimismiks; mis tegelikult toimub ärikinnisvaraturul; kas Eestis ehitatakse mõistlikult; millist kinnisvara riik ja erasektor vajavad, ning kas kaubanduskinnisvara areng on kinnisvaraturu stabiilsuse garantii.

Konverentsi korraldavad ühisjõududega Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit (EKHHL), Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing (EKHÜ), Eesti Kinnisvarafirmade Liit (EKFL), Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda (EKMK) ja Corpore Konverentsid.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806