Autor: Juuli Laanemets • 4. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toimub nelja liidu ühine kinnisvarakonverents

Neli kinnisvara teemaga seotud liitu korraldavad reedel, 7. novembril Kumus rahvusvahelise kinnisvarakonverentsi „Teateid kinnisvaraturult – ILUSTAMATA“. Välja kuulutatakse Kinnisvara Guru 2014.

XIII Kinnisvarakonverentsi avasõnad ütleb majandus- ja taristuminister Urve Palo. innisvarakonverentsi peaesineja on Colliers Internationali Ida-Euroopa kaubanduspindade agentuuri tegevdirektor Sean Briggs.

Päeva esimeses pooles esinevad ettekannetega SEB Panga majandusanalüütik Ruta Arumäe ja KPMG Baltics maksuteenuste juht Joel Zernask.

Konverentsi paneelidel arutletakse teemadel: kas Euroopa majanduse mõjud annavad põhjust optimismiks; mis tegelikult toimub ärikinnisvaraturul; kas Eestis ehitatakse mõistlikult; millist kinnisvara riik ja erasektor vajavad, ning kas kaubanduskinnisvara areng on kinnisvaraturu stabiilsuse garantii.

Konverentsi korraldavad ühisjõududega Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit (EKHHL), Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing (EKHÜ), Eesti Kinnisvarafirmade Liit (EKFL), Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda (EKMK) ja Corpore Konverentsid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474