Jaga lugu:

Tivoli arenduse esimene etapp maksab 19 miljonit eurot  

Metro Capitaliga sõlmitud lepingu alusel alustas AS Nordecon eelmisel nädalal Kadrioru kõige mereäärsemas elamuarendusprojektis aktiivset ehitustegevust.

Endise Kadrioru lõbustuspargi territooriumil on arendustegevust planeeritud viimased 10 aastat. Nüüd lõi Nordecon kopa maasse. Esimesed majad valmivad 2016 kevadeks.

Tivoli arendus asub Kadriorus Pikksilma ja Tuukri tänavate nurgal, 100 meetri kaugusel merepiirist. Tegemist on Kadrioru kõige merepoolsema elurajooniga. Projekti esimese etapi arendusmaht on kokku 150 korterit, millest esimese kahe 5-korruselise maja 39 korteri ehitust Nordecon alustas. Projekti arendajal Metro Capitalil valmis 2015. aasta alguses koostöös Nordeconiga ka samas piirkonnas korterelamu Meerhof.

Metro Capitali turundusjuhi Kärtu Vaikmaa sõnul on Tivoli müük alanud üle ootuste edukalt. „Kadriorg on ostjate seas endiselt väga ihaldusväärne piirkond, asudes südalinnast jalutuskäigu kaugusel, parkide kõrval, mere kaldal ning Pirita rannapromenaadi alguses," lisas Vaikmaa. Oma projektis on Metro Capital rõhku pannud korteri plaanilahendustele ning rohelisele elukeskkonnale, mis hõlmab autodevaba majadevahelist roheala ning laste mänguväljakut.

Peagi on plaanis alustada ka järgmiste majade ehitusega.

Tivoli esimese etapi väljaarendamisse investeerib Metro Capital kokku ca 19 miljonit eurot. Metro Capital on kohalikul kapitalil põhinev arendusfirma, mille omanikud on: Madis ja Mart Habakuk, Sulo Nigul, Ain Kivisaar ja Riin Vähk.

 

Autor: kinnisvarauudised. ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee