Autor: Aira Tammemäe • 17. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarmo Kase: kutsetunnistus ei garanteeri maakleri kvaliteeti

Ober-Haus Kinnisvara juht Tarmo Kase hoiatab kutsetunnistusega maaklerite eest, kes lasevad vana rasva pealt mugavustsoonis liugu.

Kase sõnul tagab kutsetunnistus selle, et maakleril on elementaarsed teadmised maakleritöö olemusest ja sellega seonduvast. Aga see ei garanteeri, et kutsetunnistuse omandanud maakler on pädevam, professionaalsem või teeb oma tööd paremini või suurema põhjalikkusega.

Kõik on tema sõnul kinni ikkagi iga maakleri suhtumises töösse ja klientidesse.

" Väiksemad firmad, Maakleritekoda ja selle liikmed taovad pidevalt trummi maaklerikutse tähtsusest, et kergitada enda saba ja saada seeläbi täna ja tulevikus uusi kliente," kirjutab Kase om kommentaaris artiklile " Kuidas valida Kinnisvaramaaklerit?" ja lisab, et kindlasti varjutavad tublide maaklerite head mainet nö isehakanud "kilekotimaaklerid", kes olematu või puudulike oskustega pakuvad turul ebakvaliteetset teenust.

"Kuid samas jälle - mõne kilekotimaakleri käest, kes on pühendud oma tööle, teeb seda südamega ning pingutab kliendile parima lahenduse saamise nimel, võib saada paremat teenust, kui kutsetunnistuse dokumenti omava maakleri käest, kes laseb vana rasva pealt oma mugavustsoonis liugu," arvab Kase.

 

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474