Autor: Aira Tammemäe • 17. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, mida Endoveri juht soovitab maakleri valikul küsida

Endover KVB tegevjuht Robert Laud soovitab maakleri valimisel esitada talle 10 küsimust.

Hea maakleri leidmine ei ole lihtne. Rober Laud pakub välja järgmised küsimused, mis aitavad valida hea koostööpartneri:

1. Millised on maakleri põhipiirkonnad/linnaosad, kus tegutseb?

2. Kui suur on olemasolev püsiklientide baas? Millise varasema kogemuse ta kaasa toob?3. Milline on maakleri tööaeg (kas ka nädalavahetused ja õhtused kellaajad)?4. Millised on proaktiivsed tegevused müügini jõudmiseks?5. Millised on reklaamikanalid kinnisvaraobjekti müümiseks?6. Kuidas on  korraldatud  reklaamikulude katmine?7. Kas ta on atesteeritud maakler?8. Kas vajadusel teostab hindamist?9. Kui pikk on tavaliselt müügiperiood, eeldusel, et hind on turuhind?10. Milline on vahendustasu suurus?

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474