Tehnopol valis uue nõukogu juhi

SA Teaduspark Tehnopol nõukogu juht Piret Treiberg  Foto: Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium

Viimased kolm aastat SA Teaduspark Tehnopol nõukogu juhtinud Tallinna Tehnikaülikooli prorektor Tea Varrak annab eesistuja kohustused veebruarist üle Majandus-ja Kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna ettevõtlusvaldkonna juht Piret Treibergile.

Tea Varrak kommenteeris Teaduspargi Tehnopol rolli ja arengut selle aja jooksul: „Oleme olulise sammu edasi teinud ülikooli ja teaduspargi koostöös, mille tulemusel on teenused kujundatud ühtsesse väärtusahelasse, suurenenud on iduettevõtete arv ning arusaadavamaks muutunud linnaku ettevõtlus- ja majanduspotentsiaal.“

 

Piret Treiberg on Majandus-ja Kommunikatsiooniministeeriumi ettevõtlusvaldkonna juhina töötanud kaheksa aastat ning omab seetõttu pikaajalist kogemust ettevõtlussektori arendamisel Eestis. Treiberg kommenteeris järgneva kolme aasta eesmärke Tehnopoli juhtimises: „Kõigis Tehnopoli tegevusvaldkondades on turg tuntavas muutumises. Seetõttu tuleb kokku leppida ja ellu viia sihtasutuse uus strateegia, mis loob linnaku, äriteenuste ja võrgustike koostoimel atraktiivse keskuse kodu- ja välismaistele tehnoloogiaettevõtetele“.

 

SA Tallinna Teaduspark Tehnopol on 2003. aastal Eesti Vabariigi, Tallinna Linna ja Tallinna Tehnikaülikooli poolt asutatud teadus- ja ärilinnak, mis pakub kasvu- ja tegutsemiskeskkonda ning äriarendusteenuseid tehnoloogiaettevõtetele. Täna tegutseb siin ligi 210 kasvavat ettevõtet, millele lisandub igal kuul uusi alustavaid startuppe.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806