Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnopol valis uue nõukogu juhi

SA Teaduspark Tehnopol nõukogu juht Piret Treiberg
Foto: Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium
Viimased kolm aastat SA Teaduspark Tehnopol nõukogu juhtinud Tallinna Tehnikaülikooli prorektor Tea Varrak annab eesistuja kohustused veebruarist üle Majandus-ja Kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna ettevõtlusvaldkonna juht Piret Treibergile.

Tea Varrak kommenteeris Teaduspargi Tehnopol rolli ja arengut selle aja jooksul: „Oleme olulise sammu edasi teinud ülikooli ja teaduspargi koostöös, mille tulemusel on teenused kujundatud ühtsesse väärtusahelasse, suurenenud on iduettevõtete arv ning arusaadavamaks muutunud linnaku ettevõtlus- ja majanduspotentsiaal.“

 

Piret Treiberg on Majandus-ja Kommunikatsiooniministeeriumi ettevõtlusvaldkonna juhina töötanud kaheksa aastat ning omab seetõttu pikaajalist kogemust ettevõtlussektori arendamisel Eestis. Treiberg kommenteeris järgneva kolme aasta eesmärke Tehnopoli juhtimises: „Kõigis Tehnopoli tegevusvaldkondades on turg tuntavas muutumises. Seetõttu tuleb kokku leppida ja ellu viia sihtasutuse uus strateegia, mis loob linnaku, äriteenuste ja võrgustike koostoimel atraktiivse keskuse kodu- ja välismaistele tehnoloogiaettevõtetele“.

 

SA Tallinna Teaduspark Tehnopol on 2003. aastal Eesti Vabariigi, Tallinna Linna ja Tallinna Tehnikaülikooli poolt asutatud teadus- ja ärilinnak, mis pakub kasvu- ja tegutsemiskeskkonda ning äriarendusteenuseid tehnoloogiaettevõtetele. Täna tegutseb siin ligi 210 kasvavat ettevõtet, millele lisandub igal kuul uusi alustavaid startuppe.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474