Autorid: Lauri Leet, Lauri Leet, kaasautor • 5. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turvakonverentsil 80 osalejat

Foto: kinnisvarauudised.ee

Äripäeva teemaveebi kinnisvarauudised.ee ja Eesti Turvaettevõtete Liidu koostöös valminud traditsiooniline Turvakonverents 2016 toimub juba sel neljapäeval, 7. aprillil.

Turvakonverents on hinnatud kohtumispaik sektoris tegutsevatele inimestele ja ettevõtetele. See on hetkel ainus turvaküsimustele suunatud, laiemat pilti pakkuv konverents Eestis, kus kohtuvad nii erasektori kui riigi vastavate valdkondade spetsialistid, nii turvateenuse pakkujad kui ka turvaliste lahenduste üle otsustajad. Tutvuge konverentsi kavaga SIIN

Osalejaid on kirjas ligi 80 ja registreeruda saab veel täna-homme kirjutades [email protected]

 Osalejate nimekiri:

ALEX ROOST, RIIGI KINNISVARA ASKADI ADSON, RIIGI KINNISVARA ASINDREK TAMM, OVERALL EESTI ASMÄRT HAAMER, OVERALL EESTI ASRAIMO HEINAM, SECURITAS EESTI ASMARTIN KAASEN, OVERALL EESTI ASHEIKKI LAPPALAINEN, CANON OYEIMAR VELDRE, SISEMINISTEERIUMTANNAR TIITSAR, VIKING SECURITY ASFRANK JÕESAAR, GRIFS OÜGEORG-TOMEK TRIŠKIN, POLITSEI- JA PIIRIVALVEAMETALEKSANDR KUZNETSOV, VIKING SECURITY ASMARTTI MIHKELSON, EESTI ENERGIA ASKAAREL TREUMUTH, EESTI ENERGIA ASSIIRI LÕHMUS, TALLINNA SADAM ASRAIVO KÜÜT, SISEMINISTEERIUMJAAN NAPPUS, G4S EESTI ASVILLU ÕUN, G4S EESTI ASJAN TREI, VIIMSI VALLAVALITSUSKRISTA REBANE, RIIGI KINNISVARA ASMAREK RANNALA, JALAKÄIJATE ÜHING MTÜMIIKO VAINER, MAKSU- JA TOLLIAMETVALVO VERK, GRIFS OÜBRIT TUULIK, G4S EESTI ASBJÖRN ERICSSON, ALMEGA SWEDENVARMO REIN, POLITSEI- JA PIIRIVALVEAMETTÕNU VAHER, ELI AIRBORNE SOLUTIONS OÜTAMO VAHEMETS, EESTI ENERGIA ASTOOMAS MÄNNIK, HANSAB ASANTON BATANOV, EKTACO ASJANNO KALLIKORM, HANSAB ASELVIS KARULA, G4S EESTI ASKRISTIINA EELMA, G4S EESTI ASKARDO KURM, G4S EESTI ASVILLU KAHAR, G4S EESTI ASJANEK LAANEMÄE, G4S EESTI ASPRIIT PAJU, TONDIRABA SPORDIKESKUSJANEK LAANEMÄE, G4S EESTI ASVILLU TEDER, SEB PANK ASLEONHARD JÄRVIS, SEB PANK ASKRISTJAN PEEGEL, KAITSELIIDU PEASTAAPVIKTOR LILLEPRUUN, KAITSELIIDU PEASTAAPJÜRI ERM, EESTI PANKANDRES KURG, EESTI PANKTOOMAS KOJUS, KAITSELIIDU PEASTAAPMIINA FRANK, KAITSELIIDU PEASTAAPVALLO JÄÄRATS, RIMI EESTI FOOD ASKALLE REINART, SECURITAS EESTI ASJAANUS OOLBERG, RIMI EESTI FOOD ASGUNNAR KRIVUN, RIMI EESTI FOOD ASALEKSEI MOTUZOV, VOPAK E.O.S. ASJANEC MURURAND, G4S EESTI ASIVETA MECELIS, EESTI LOTO ASINDREK TILLMANN, KAITSELIIDU PEASTAAPTANEL VIITA, KAITSERESSURSSIDE AMETÜLO KALA, WALDE ASTARMO MIIL, SECURITAS EESTI ASANTI PLOOM, SANTA MARIA ASOLEG TŠIŽIKOV, CAESARI TURVATEENISTUSE ASANTS TSUGART, MAARDU LINNAVALITSUSREIKO TÄÄKER, G4S EESTI ASMARKO SAAR, HEDENGREN EESTI ASPEETER TORIM, G4S EESTI ASJEKATERINA ALJOHHINA, PRISMA PEREMARKET ASGUNNAR KOITSAAR, KAITSEVÄGIANDRES KRIIBI, TARTU ÜLIKOOLI KINNISVARAOSAKONDALAR TORIM, RUUKKI PRODUCTS ASJANEK SIRVI, TALLINNA SADAM ASAINAR ANNUS, RIIGI INFOKOMMUNIKATSIOONI SAPRIIT KOPTI, ESTONIAN SECURITY AGENCY OÜMARJU ASMER, NORDEA BANK AB EESTI FILIAALJÜRI VIIRMAA, ESTONIAN SECURITY AGENCY OÜEVA KIISLER, ÄRIPÄEV ASLAURI LEET, ÄRIPÄEV AS

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474