17. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avanes luksusliku Meerhof 2.0 lisamüük

Meerhof 2.0 korterelamute juurde käivad ka mõningad äripinnad.
Autor: Metro Capital
Kinnisvaraarendusettevõte Metro Capital alustas Tallinnas Pirita teel asuva Meerhof 2.0 B-torni müüki. Pirita promenaadi ja Lauluväljaku naabruses asub Meerhof 2.0 kortermaja on ühteaegu nii luksuslik kui ka keskkonnasõbralik.

Pärast Meerhofi esimese maja edukat lõpetamist 2015. aastal käivitas Metro Capital käesoleva aasta alguses Pirita tee 20a kinnistul Meerhof 2.0 arendustegevuse, mille käigus valmib 2017. aasta septembriks luksuslik ja keskkonnasõbralik 73 luksuskorteriga Meerhof 2.0 A-torn. Seoses klientide suure nõudlusega eksklusiivsete merevaatega elupindade järgi, otsustas Metro Capital lansseerida ka 70 korteri ja 3 äripinnaga B-torni planeeritust varem. Mõlemad luksuselamud ehitab Nordecon.

“Käesolev aasta on olnud Metro Capitalile üle ootuste edukas ning sisuliselt broneeriti  kogu Meerhof 2.0 10-korruselise hoone merepoolne külg ostjate poolt paari kuu jooksul ning huvilisi kogunes rohkemgi kui oli kortereid pakkuda,“ kommenteeris kvartalit arendava Metro Capitali partner Ain Kivisaar. „Sellises olukorras ei olnud raske teha otsust tuua turule ka teine analoogne 10-korruseline hoone ning lõpetada kogu projekt tervikuna 2017. aasta sügiseks.“

Meerhof 2.0 projekteerimismeeskonda kaasati lisaks tunnustatud arhitektile ja sisekujundajatele ka akustikud, energiatõhususe eksperdid, nutikodu tehnikud ja isegi Feng Shui asjatundjad. „Luksuskinnisvara arendamine ei ole tänapäeval kivide ladumine heasse asukohta. Oleme selle projekti kallal tõsist tööd teinud ligi kaks aastat ning tulemus on erakordne ja ainulaadne nii seest kui väljast“ ütles Kivisaar.

Nutikodu koos päikeseenergiaga

Kõik Meerhof 2.0 korterid varustatakse standarina nutikodu lahendusega, mille abil saab mobiilsete seadmetega oma kodu juhtida ning jooksavalt jälgida vee-, kütte- ja elektrikulu. Esmakordsena Tallinna uusarendustest valmivad maja sisehoovi tenniseväljak ja golfi green. See on osa Metro Capitali kontseptsioonist, mille kohaselt toetab Meerhof 2.0 aktiivse elustiiliga elanikke, andes lisaks ümbitsevatele spordivõimalustele ka omapoolse panuse.

Mõlema hoone katusele paigaldatakse päikesepaneelid, millest saadav elektrienergia suunatakse elanike üldenergia tarbimisse. Nii säästab iga tulevane Meerhofi elanik keskkonda ja hoiab igakuiselt kokku raha. Olemasoleva Meerhofi Residentsi näitel prognoosib arendaja, et igakuised kütte-ja elektrikulud jäävad igakuiselt alla 1 euro ruutmeetri eest.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474