Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco tütarettevõte laiendab Bulgaarias haaret

Arco Vara juhataja Tarmo Sild
Autor: Eiko Kink
Sofia linnavolikogu kehtestas juuli lõpus Arco Vara tütarühingule Iztok Parkside EOOD-le kuuluvate samanimeliste kinnistute detailplaneeringu, kuhu ettevõte planeerib rajada kolm kortermaja.

Planeeringuga hõlmatud kinnistute pindala on 2470m2, kehtestatud planeeringu kohaselt  rajatakse Iztok Parkside kinnistutele kuni 68 korteriga kolm kortermaja, müüdava pindalaga (GSA) 7700 m2, millele lisanduvad parkimiskohad ja panipaigad.

Arco Vara omandas kinnistud käesoleva aasta kümnendal mail. Juba alustatud projekteerimistööd lõpevad kolmandas kvartalis ning ehituse ja eelmüügiga alustab kontsern 2016. aasta neljandas kvartalis.

AS Arco Vara juhataja Tarmo Sild märkis kommentaaris, et ettevõtte üks lisaväärtusi on luua planeeringulahendusi, mis ühelt poolt loovad Sofiast kaasaegset metropoli ja teenivad tema elanikke, ning teiselt poolt annavad aktsionäridele optimaalse kapitalipaigutuse vastu korraliku tootluse. „Elanike ostuhuvi näeme juba praegu, aga projekti reaalsed tulemused avalduvad kontserni kasumiaruandes 2018. aasta alguses. Meie oodatud müügitulu ületab 7 miljonit eurot ja aktsionäride puhaskasum võiks ületada ühte miljonit eurot,“ kinnitas Sild.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474