Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus saab nurgakivi järjekordne elurajooni korterelamu

Papiniidu 74 korterelamu arendajaks on osaühing Papiniidu Investeeringud, ehitajaks Ardis Ehitus. Papiniidu 74 on projekteerinud arhitektuuribüroo Pind.
Autor: LVM Kinnisvara
Täna, 16. septembril paigutatakse nurgakivi Pärnus, Papiniidu 74 korterelamu ehitusel. Korterelamu ehitus tähistab ligi kümnehektarilise rannalähedase elurajooni viimase kõige mereäärsema etapi algust.

Kvartali kõige mereäärsemasse etappi rajatav korterelemu saab olema kahe elukorruse ja väheste korteritega privaatne maja, mis pakub koos merepinnast ohutus kõrguses paiknevad avaratele päikesepoolsete rõdudega elukortereid. Kortereid iseloomustavad kõrged korrused, avarad aknapinnad, ruumikad esikud ja tammeparkett.

Pärnu linnavolikogu 2004. aastal kehtestatud detailplaneeringu järgi on alale planeeritud ehitada korruselamud nelja vööndisse. Esimeses vööndis, Mai tänava ääres on lubatud ehitada kuni 10-korruselisi korterelamuid, järgmise vööndi moodustavad kolmekorruselised terrassmajad. Kolmas vöönd on kolmekorruselised korterelamud, neljanda moodustavad kahekorruselised korter- ja ridaelamud. Planeeritud ala läbib diagonaalne pargiala, mis võimaldab jätkata Mai tänava äärsete hoonete elanikel välja kujunenud jalgsiliikluse ja rannasuuna kasutamist.

Papiniidu 74 korterelamu arendajaks on osaühing Papiniidu Investeeringud, ehitajaks Ardis Ehitus. Papiniidu 74 on projekteerinud arhitektuuribüroo Pind. Müügi- ja projektijuhtimisega tegeleb LVM Kinnisvara.

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474