Jaga lugu:

Pärnus saab nurgakivi järjekordne elurajooni korterelamu

Papiniidu 74 korterelamu arendajaks on osaühing Papiniidu Investeeringud, ehitajaks Ardis Ehitus. Papiniidu 74 on projekteerinud arhitektuuribüroo Pind.  Foto: LVM Kinnisvara

Täna, 16. septembril paigutatakse nurgakivi Pärnus, Papiniidu 74 korterelamu ehitusel. Korterelamu ehitus tähistab ligi kümnehektarilise rannalähedase elurajooni viimase kõige mereäärsema etapi algust.

Kvartali kõige mereäärsemasse etappi rajatav korterelemu saab olema kahe elukorruse ja väheste korteritega privaatne maja, mis pakub koos merepinnast ohutus kõrguses paiknevad avaratele päikesepoolsete rõdudega elukortereid. Kortereid iseloomustavad kõrged korrused, avarad aknapinnad, ruumikad esikud ja tammeparkett.

Pärnu linnavolikogu 2004. aastal kehtestatud detailplaneeringu järgi on alale planeeritud ehitada korruselamud nelja vööndisse. Esimeses vööndis, Mai tänava ääres on lubatud ehitada kuni 10-korruselisi korterelamuid, järgmise vööndi moodustavad kolmekorruselised terrassmajad. Kolmas vöönd on kolmekorruselised korterelamud, neljanda moodustavad kahekorruselised korter- ja ridaelamud. Planeeritud ala läbib diagonaalne pargiala, mis võimaldab jätkata Mai tänava äärsete hoonete elanikel välja kujunenud jalgsiliikluse ja rannasuuna kasutamist.

Papiniidu 74 korterelamu arendajaks on osaühing Papiniidu Investeeringud, ehitajaks Ardis Ehitus. Papiniidu 74 on projekteerinud arhitektuuribüroo Pind. Müügi- ja projektijuhtimisega tegeleb LVM Kinnisvara.

 

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee