11. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Maakler 2016 on Ruth Andresen

Ruth Andresen õpetab Kinnisvarakoolis uusi maaklereid, kuidas nõudlikke ärikinnisvara kliente teenindada.
Autor: Тыну Тоомпарк Kinnisvarakool.ee
Tänavu pälvis Aasta Maakleri tiitli 1Partner Kinnisvara büroo- ja kaubanduspindade maakler Ruth Andresen, kes tegutseb kinnisvaravaldkonnas juba 2002. aastast alates.

Kolleegid hindavad Ruthi kõrgelt ja iseloomustavad teda kui kinnisvarale pühendunud professionaali ja head koostööpartnerit, teatas Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda. Lisaks maakleriametile on Ruth ka hea ja hinnatud koolitaja ning jagab meelsasti oma teadmisi teistega. Ruth Andresen on Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige ning kutseline maakler.

“Olen ääretult tänulik selle au eest! Tänan oma tööandjat 1Partnerit, kes seadis üles mu kandidatuuri, ning sügav kummardus kolleegidele, kes minu poolt hääletasid. Suured tänud Eesti Kinnisvaramaaklerite Kojale, kes edendab maaklerite tegevust ning tunnustab tegusaid maaklereid!” kommenteerib vastne Aasta Maakler 2016.

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda valib igal aastal oma liikmete seast kinnisvaramaakleri, keda kolleegid peavad tunnustuse vääriliseks. Aasta Maakler 2016 kuulutati välja 10. novembril toimunud XV rahvusvahelisel kinnisvarakonverentsil.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474