21. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus Evi Hindpere käsiraamat korteriühistutest

Käsiraamat "Uus korteriomandi- ja korteriühistuseadus"
Autor: Adaur
2018. aasta alguses jõustub uus korteriomandi- ja korteriühistuseadus, mis kaotab elamute haldamisega tegelevad ühisused ja loob jõuga ühistud kõikidesse kortermajadesse.

Värske käsiraamatu "Uus korteriomandi- ja korteriühistuseadus" eesmärk on pakkuda praktilist nõu, näiteks, kuidas luua korteriühistud neis hoonetes, kus ühistuid veel ei ole. Lisaks võib olemasolevate korteriühistute puhul olla vaja muuta põhikirja või ühistu juhtimise praktikat, et see oleks kooskõlas uue seadusega. Seetõttu on uus käsiraamat suunatud nii korteriomanikele kui ka ühistu juhtidele.

"Oleme käsiraamatus toonud välja igapäevased situatsioonid, mis tekitavad ühistu liikmete seas probleeme ja andnud neile läbi praktiliste näidete lahendused. Eraldi oleme esile tõstnud muudatused, mida toob endaga kaasa uue seaduse jõustumine 2018. aastal," kommenteeris käsiraamatu autor Evi Hindpere pressiteate vahendusel.

Korteriühistu juhtidele on abivahendina toodud välja nii ühistu juhtimise parim praktika kui ka seadusest tulenevad muudatused. Täiendavalt on käsiraamatu lisades igapäevased näidisdokumendid volikirja, protokollide, koosoleku kutsete jms tarbeks.

Käsiraamatu autor jurist Evi Hindpere on mitme kinnisvaravaldkonna käsiraamatu autor. Lisaks on Evi Hindpere tunnustatud kinnisvarakoolitaja.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474