23. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara Korrashoiu Guru 2016: Miguel Ortega

Miguel Ortega töölaua taga.
Foto: EKHHL
Tänavu pälvis Aasta Kinnisvara Korrashoiu Guru tiitli KV Service OÜ juhataja Miguel Ortega, kes tegutseb kinnisvara korrashoiu valdkonnas juba alates 2001. aastast.

Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit (EKHHL) valis Miguel Ortega välja eelkõige pikaajalise aktiivse ja asjatundliku tegutsemisega kinnisvara korrashoiu maastikul. Kolleegid hindavad Ortegat kõrgelt ja iseloomustavad teda kui kinnisvara korrashoiule pühendunud professionaali ning head koostööpartnerit, avaldas liit. Ortega on oma heade ideedega oluliselt kaasa aidanud kinnisvara korrashoiu aluste ja heade tavade arendamisele ning osalenud liidu juhtimises, ümarlaudadel, mõttekojas ja hindamiskomisjoni töös.

Miguel Ortega omab kinnisvara haldusjuhi kutset tasemel 6. KV Service OÜ on EKHHLi liige ning kinnisvara korrashoiu tervikteenuse sertifikaadi omaja.

EKHHL valib Aasta Kinnisvara Korrashoiu Guru alates 2004. aastast. Aasta Kinnisvara Korrashoiu Guru 2016 kuulutati välja 10. novembril toimunud XV rahvusvahelisel kinnisvarakonverentsil.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474