27. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EstateGuru käivitas investeerimisroboti

EstateGuru juht Marek Pärtel Äripäeva raadiosaates.
Foto: Andras Kralla
Alates sellest nädalast saavad EstateGuru investorid kasutada raha paigutamiseks algoritmil töötavat Auto Investi nimelist abimeest, mis eelistab väikeinvestoreid.

Pärast aktiveerimist hakkab Auto Invest investori virtuaalkontol olevat raha talle lubatud piirides iseseisvalt investeerima. Investeerimisroboti saab mistahes hetkel peatada ning taaskäivitada, kuid see lakkab töötamast, kui paigutamist vajav raha lõpeb. Väikseim investeerimisroboti käivitamiseks vajalik summa on 50 eurot.

“Juhime Teie tähelepanu asjaolule, et rakendus teeb investorite kaasamisel otsuseid algoritmi alusel. Auto Invest rakenduse aktiveerimine ei garanteeri investorile võimalust saada osa igast projektist, mis pärast rakenduse aktiveerimist avaldatakse. Auto Invest rakenduse kasutajate paljususe korral või väiksemamahuliste laenude puhul võib Auto Invest rakenduse kasutajate soovitud investeeringusumma osutuda suuremaks kui laenusumma,” hoiatas EstateGuru investeerimishuvilisi.

"Auto Invest rakendusele lubatava investeeringu maksimumi tõstmine ei garanteeri igakordselt vastavas ulatuses investeeringut. Investorite paljususe või väiksema taotletava laenusumma korral võib rakendus investeeringuks arvestada ka väiksema summa. Rakendus eelistab investoreid, kes on investeerimissummaks seadnud minimaalse investeerimissumma,” lisas ühisrahastusplatvorm.

Investeerimisroboti algoritmile saab seada täiendavaid tingimusi, kuid alates 500-eurosest investeerimissummast. Võimalikeks lisakriteeriumiteks on minimaalne intress, laenu ja tagatisvara suhe ning laenuperiood. 500-eurost läve põhjendas EstateGuru sellega, et ühisrahastusplatvormi keskmine investeerimissumma ongi nii suur.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474