14. september 2017

Meerhof 2.0 avab uksed

Meerhof 2.0 terrassivaade
Autor: Metro Capital
Kinnisvaraportaali kv.ee uusarenduste ralli päeval avab Meerhof 2.0 esimest korda kliendipäevaks uksed.

Kliendipäeva programm algab juba hommikul ning kestab pealelõunani; selle käigus demonstreeritakse külalistele muu hulgas rulluisuhokit, uut Meerhofi tenniseväljakut testivad Eesti tipptennisistid ja Eesti kuulsaim slackline’r Jaan Roose liigub kõrgelt ühest Meerhofi tornist teise.

Loe kv.ee 16. septembril toimuvast kinnisvararallist SIIT. Samal päeval näitab Metro Capital ka oma uut Kiikri residentside arendust Kadriorus.

Metro Capitali arendatav Meerhof 2.0 on Pirita tee ääres paikneva samanimelise kvartali teine etapp. Esimene kortermaja Meerhofi residents valmis 2015. aastal ja ajas ostude vormistamisega kinnisvarastatistikas järsult keskmise ruutmeetrihinna üles.

Luksuselamuna ehitatud Meerhof 2.0 arhitektuur arvestab nii õhtu- kui hommikupäikest armastavate inimeste unistustega. Maja lõunapoolselt küljelt avanevad vaated avarasse sisehoovi ja põhjaküljelt merele. Hoone arhitekt on Tormi Sooväli ning sisekujunduse lõid SAHA IN sisearhitektid Riina Harik ja Külli Salum.

Metro Capital panustab Tallinna elamuarendusse juba üle kümne aasta. Viimase paari aastaga on ettevõte arendanud enam kui 400 uut korterit ja andnud ostjatele üle enam kui 50 000 ruutmeetrit põrandapinda.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474