14. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meerhof 2.0 avab uksed

Meerhof 2.0 terrassivaade
Foto: Metro Capital
Kinnisvaraportaali kv.ee uusarenduste ralli päeval avab Meerhof 2.0 esimest korda kliendipäevaks uksed.

Kliendipäeva programm algab juba hommikul ning kestab pealelõunani; selle käigus demonstreeritakse külalistele muu hulgas rulluisuhokit, uut Meerhofi tenniseväljakut testivad Eesti tipptennisistid ja Eesti kuulsaim slackline’r Jaan Roose liigub kõrgelt ühest Meerhofi tornist teise.

Loe kv.ee 16. septembril toimuvast kinnisvararallist SIIT. Samal päeval näitab Metro Capital ka oma uut Kiikri residentside arendust Kadriorus.

Metro Capitali arendatav Meerhof 2.0 on Pirita tee ääres paikneva samanimelise kvartali teine etapp. Esimene kortermaja Meerhofi residents valmis 2015. aastal ja ajas ostude vormistamisega kinnisvarastatistikas järsult keskmise ruutmeetrihinna üles.

Luksuselamuna ehitatud Meerhof 2.0 arhitektuur arvestab nii õhtu- kui hommikupäikest armastavate inimeste unistustega. Maja lõunapoolselt küljelt avanevad vaated avarasse sisehoovi ja põhjaküljelt merele. Hoone arhitekt on Tormi Sooväli ning sisekujunduse lõid SAHA IN sisearhitektid Riina Harik ja Külli Salum.

Metro Capital panustab Tallinna elamuarendusse juba üle kümne aasta. Viimase paari aastaga on ettevõte arendanud enam kui 400 uut korterit ja andnud ostjatele üle enam kui 50 000 ruutmeetrit põrandapinda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474