Statistika: hoonestatud elamumaa tehingute arv püsib, käive kasvab kiiresti

Hoonestatud elamumaaga tehti 2017 kolmandas kvartalis Harjumaal 453 tehingut. Hoonestatud elamumaa tehingute arv suurenes aastataguse ajaga võrreldes 2%

Hoonestatud elamumaa tehingutes ei ole toimunud sellist sujuvat tõusu nagu näiteks korteritehingute puhul. Tehingute arv hoonestatud elamumaaga on alates 2014. a teisest poolest püsinud üsna stabiilsena kvartali keskmisena 400 tehingu lähedal.

Paigalpüsiva tehingute arvu kiuste on hoonestatud elamumaa tehingute rahaline käive Harju maakonnas oluliselt kasvanud. 2017 kolmanda kvartali Harjumaa hoonestatud maa tehingute käive oli 66 miljonit eurot ehk eelmisest aastast 11% enam.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised