23. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõnismäele kerkib kõrgete lagedega maja

Ehitustööd Tõnismägi Premium projekti aadressil Tõnismägi 11 augustis 2017.
Foto: kinnisvarauudised.ee
Tõnismägi Premium lisab Tallinna elamispindade turule 58 kõrge laega kahe kuni viietoalist korterit ja ligikaudu 3100 m2 äripinda.

Ehitusluba on projektile väljastatud 20. aprillil ning ehitustegevusega alustati juba 15. juunil. Ehitustööd lõpevad 2019. aasta suvel, teatas kinnisvaraarendaja, osaühing Paasik.

Korterite üldpind jääb vahemikku 41-128 m2. Mugav parkimisvõimalus asub kahel maa-alusel korrusel soojas garaažis. Maja kahele esimesele korrusele on kavandatud äripinnad omavad mõlemalt korruselt avanevaid otsepääse tänavale, hoone lõunaküljele tuleb terrass. Arendajal on käimas läbirääkimised erinevate üürihuvilisega, aga lepinguteni praegu veel jõutud ei ole.

Kortermaja arhitektid on Oliver Alver ja Karli Luik. Ehituse peatöövõtu ja -projektijuhtimise teenust osutab Eventus Ehitus.

Kinnisvaraarendust juhtival osaühingul ja selle omanikul Uko Paasikul on pikaaegne kogemus kinnisvara arenduse, projektijuhtimise ja ehituse valdkonnas. Ettevõtte suurimaks ja enim tähelepanu pälvinud arendusobjektiks on endisest mööblivabrikust moodsaks büroohooneks ümber kujundatud Lutheri Masinasaal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474