5 jaanuar 2018

Uued nõuded ehitajate pädevusele

Ehitusvalkonna kutsepõhise pädevuse tõendamisest räägivad volitatud ehitusinsener ja EstKONSULT juht Heiki Meos ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ehitustegevuse valdkonnajuht Ivo Jaanisoo.

Selle aasta keskel lõpeb ehitusvaldkonnas üleminekuperiood, mille järel saab projekteerimise, ehitusprojekti ekspertiisi, ehitusuuringute, ehitise auditi, projekteeritavale hoonele energiamärgise andmise, energiaauditi tegemise ning omanikujärelevalve tegevusaladel pädevust tõendada vaid vastava kutsetunnistusega.

Veebiseminar toimub 30. jaanuaril kell 10.00-11.30 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Veebiseminari kestel on võimalik esitada lektoritele küsimusi, mille saab kirjutada vestluse kasti.

Registreeru SIIT!

Siiani kehtinud ehitusvaldkonna kvalifikatsiooni regulatsioon kirjeldas täpselt, milline kutsetunnistus igale tegevusala alaliigile vastab. Alates 1. jaanuarist 2018 sellist ühest kirjeldust enam ei ole ning isiku kvalifikatsiooni kirjeldatakse kutsestandardis. Lisaks tulevad kutsestandardist piirangud näiteks ehitise tüübile või keerukusele.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806