5. jaanuar 2018

Uued nõuded ehitajate pädevusele

Ehitusvalkonna kutsepõhise pädevuse tõendamisest räägivad volitatud ehitusinsener ja EstKONSULT juht Heiki Meos ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ehitustegevuse valdkonnajuht Ivo Jaanisoo.

Selle aasta keskel lõpeb ehitusvaldkonnas üleminekuperiood, mille järel saab projekteerimise, ehitusprojekti ekspertiisi, ehitusuuringute, ehitise auditi, projekteeritavale hoonele energiamärgise andmise, energiaauditi tegemise ning omanikujärelevalve tegevusaladel pädevust tõendada vaid vastava kutsetunnistusega.

Veebiseminar toimub 30. jaanuaril kell 10.00-11.30 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Veebiseminari kestel on võimalik esitada lektoritele küsimusi, mille saab kirjutada vestluse kasti.

Registreeru SIIT!

Siiani kehtinud ehitusvaldkonna kvalifikatsiooni regulatsioon kirjeldas täpselt, milline kutsetunnistus igale tegevusala alaliigile vastab. Alates 1. jaanuarist 2018 sellist ühest kirjeldust enam ei ole ning isiku kvalifikatsiooni kirjeldatakse kutsestandardis. Lisaks tulevad kutsestandardist piirangud näiteks ehitise tüübile või keerukusele.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474