Kapitel täiendas juhatust kogenud riskijuhiga

Rait Pallo
Rait Pallo

Kinnisvaraettevõtte Kapitel, varasema E.L.L. Kinnisvara, juhatusse lisandus alates 9. jaanuarist Swedbanki riskijuhi kogemusega Rait Pallo.

Ettevõtte juhatus jätkab kolmeliikmelisena, kelleks on juhatuse esimees ja tegevjuht Taavi Ojala, arendusdirektor Indrek Moorats ja finantsdirektor Rait Pallo, teatas ettevõte.

„Raidu uued mõtted ja teistsugune eelnev kogemus aitavad kindlasti palju kaasa meie edasisele arengule, seda eriti ettevõtte strateegilise laienemise ja arendusprojektide käivitamise perioodil,“ kommenteeris Kapiteli juhatuse esimees Taavi Ojala.

„Mõte uusi väljakutseid otsida väljaspool pangandussektorit tekkis juba mõnda aega tagasi. Kapiteli laienemisplaanid, juhtimiskultuur ning väärtused olid peamised argumendid, miks otsustasin finantsjuhi väljakutse vastu võtta,“ ütles 16-aastase Swedbanki taustaga Rait Pallo.

Viimased seitse aastat tegi Pallo Swedbank Eesti juhatuse liikme ja riskijuhi tööd. Alates 2017. aasta algusest juhtis ta Swedbank Grupi riskiorganisatsiooni kompetentsikeskuse loomist Eestis ja Lätis. Aastatel 2009–2010 töötas Pallo Swedbanki kõrgendatud riskiga äriklientide osakonnas ning eelnevalt kinnisvara finantseerimise osakonnas.

Rait Pallo on lõpetanud Estonian Business Schooli bakalaureuseõppe rahanduse ja panganduse erialal ning Tallinna Tehnikaülikooli magistrantuuri ettevõtete rahanduse erialal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised