Taas tulekul lemmiklektori loeng kinnisvaraõigusest

Martin Käerdi
Martin Käerdi

Üle pika aja tuleb kinnisvarauudised.ee eestvõttel taas koolitama Äripäeva lugejate lemmiklektor, Ellex Raidla partner ning õigusteaduste doktor Martin Käerdi.

Justiitsministeeriumi eraõiguse talituse endine juht Martin Käerdi on praegu Eesti üks tuntumaid tsiviil- ja äriõiguse spetsialiste. 22. veebruaril lahkab Käerdi kümmet praktikas enim levinud probleemi ärikinnisvara müügi- ja üüritehingutes.

Kuna igal organisatsioonil tuleb vähemal või rohkemal määral tegeleda kinnisvara puudutavate küsimustega, räägib Käerdi teemadest, mis praktikas kõige enam küsimusi ja vaidlusi tekitavad. Ühtlasi pakub ta lahendusi, kuidas probleemidest hoiduda ja vigu vältida.

Koolitusel võetakse läbi järgmised teemad:

-        kinnisvara omamine ja kasutus kui alternatiivid;

-        sale & leaseback võimalused ja ohud;

-        tavapärasemad ohud, riskid ja vead üürilepingutes ning kuidas neid vältida;

-        mida tuleb silmas pidada üürilepingu erakorralise ülesütlemise korral;

-        kuidas ärikinnisvara müügiks ette valmistada.

Seminar annab väärt nõu nii kinnisvaraomanikele, vahendajatele kui ka üürnikele. Näiteks õpetab Käerdi, mida peaksid üürnik ja üürileandja üürilepingust lugema ning sealt otsima. Käerdi räägib ka sellest, mida soovib ärikinnisvara ostja näha ja kuidas saab müüja kinnisvara tehinguks ette valmistades seda tagada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised