16 jaanuar 2018

Taas tulekul lemmiklektori loeng kinnisvaraõigusest

Martin Käerdi  Foto: Ellex Raidla

Üle pika aja tuleb kinnisvarauudised.ee eestvõttel taas koolitama Äripäeva lugejate lemmiklektor, Ellex Raidla partner ning õigusteaduste doktor Martin Käerdi.

Justiitsministeeriumi eraõiguse talituse endine juht Martin Käerdi on praegu Eesti üks tuntumaid tsiviil- ja äriõiguse spetsialiste. 22. veebruaril lahkab Käerdi kümmet praktikas enim levinud probleemi ärikinnisvara müügi- ja üüritehingutes.

Tartu Ülikooli eraõiguse osakonna tsiviilõiguse dotsent Martin Käerdi on osalenud paljude Eesti seaduste väljatöötamisel ja aidanud Eesti õigussüsteemi juurutada arvukalt Euroopa Liidu õigusnorme. Aasate jooksul on Käerdi nõustanud ettevõtteid erinevates ärikinnisvara puudutavates õiguslikes küsimustes. Tema kogemus hõlmab ärihoonete, hotellide, kaubanduskeskuste, logistikaparkide ja ärikinnisvara arendusprojektide nõustamist nii ostu-müügi-üürilepinguid puudutavates küsimustes, finantseerimisel kui ka keerulistes vaidlustes, mis puudutavad planeeringut, keskkonda, ehituslepinguid, garantiisid jpt küsimusi.

Kuna igal organisatsioonil tuleb vähemal või rohkemal määral tegeleda kinnisvara puudutavate küsimustega, räägib Käerdi teemadest, mis praktikas kõige enam küsimusi ja vaidlusi tekitavad. Ühtlasi pakub ta lahendusi, kuidas probleemidest hoiduda ja vigu vältida.

Martin Käerdi kinnisvara ja õiguse seminarile saab registreerida SIIT.

Koolitusel võetakse läbi järgmised teemad:

-        kinnisvara omamine ja kasutus kui alternatiivid;

-        sale & leaseback võimalused ja ohud;

-        tavapärasemad ohud, riskid ja vead üürilepingutes ning kuidas neid vältida;

-        mida tuleb silmas pidada üürilepingu erakorralise ülesütlemise korral;

-        kuidas ärikinnisvara müügiks ette valmistada.

Seminar annab väärt nõu nii kinnisvaraomanikele, vahendajatele kui ka üürnikele. Näiteks õpetab Käerdi, mida peaksid üürnik ja üürileandja üürilepingust lugema ning sealt otsima. Käerdi räägib ka sellest, mida soovib ärikinnisvara ostja näha ja kuidas saab müüja kinnisvara tehinguks ette valmistades seda tagada.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806