2. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Meedia maja ehitust finantseerib Luminor

Fahle Park
Foto: Projektileht
Fausto Capital ja Luminor sõlmisid 13,3 miljoni eurose laenulepingu, millega pank finantseerib Eesti Meedia uue maja ehitust.

„Finantseeringu abil rajame Tartu mnt 80 krundile ärihoone ja parkimismaja pindalaga kokku 21 800 m2,“ kommenteeris Fausto Capitali juhatuse liige Kenneth Karpov.

Hoone rajatakse endise Zelluloosi kvartali maa-alale ehk Fahle Parki ning valmib 2019. aasta suveks. Eesti Meedia ruumide pindala ulatub 8000 ruutmeetrini ja moodustab Fahle Pargi 16 000 m2 suuruse büroopinnaga esimesest arendusetapist veidi üle poole. Eesti Meedia majas hakkab tööle ligikaudu 550 inimest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474