7. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tark maja eeldab riskide maandamist

Siiri Antsmäe Äripäeva kinnisvarakonverentsil tänavu veebruaris
Foto: Äripäev
Maja juhtimine nutitelefonist on küll mugav, kuid seotud mitmete tõsiste ohtudega nii hoone toimimisele kui ka kasutaja vara turvalisusele ning isegi elule. Sellistest riskidest ei pea endale aru andma üksnes ärihoonete omanikud ja üürnikud, vaid ka tarkade eramute ehitajad.

Grant Thornthon Baltic riskijuhtimisteenuste valdkonna juht Siiri Antsmäe rääkis Äripäeva kinnisvarakonverentsil, millised on targa maja riskid ja kuidas end nende vastu kaitsta. Targa maja ülesehitamisel saab ohte vältida, kuid riskidest peab olema teadlik, tuleb osata valida partnereid ja küsida neilt enne otsuste langetamist õigeid küsimusi.

Kuula konverentsiettekande salvestust siit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474