7 märts 2018

Tark maja eeldab riskide maandamist

Siiri Antsmäe Äripäeva kinnisvarakonverentsil tänavu veebruaris  Foto: Äripäev

Maja juhtimine nutitelefonist on küll mugav, kuid seotud mitmete tõsiste ohtudega nii hoone toimimisele kui ka kasutaja vara turvalisusele ning isegi elule. Sellistest riskidest ei pea endale aru andma üksnes ärihoonete omanikud ja üürnikud, vaid ka tarkade eramute ehitajad.

Grant Thornthon Baltic riskijuhtimisteenuste valdkonna juht Siiri Antsmäe rääkis Äripäeva kinnisvarakonverentsil, millised on targa maja riskid ja kuidas end nende vastu kaitsta. Targa maja ülesehitamisel saab ohte vältida, kuid riskidest peab olema teadlik, tuleb osata valida partnereid ja küsida neilt enne otsuste langetamist õigeid küsimusi.

Kuula konverentsiettekande salvestust siit.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806