Tulekul Kinnisvara­arenduse konverents 2018

Tänavu 18. aprillil teistkordselt toimuval kinnisvaraarenduse konverentsil anname ülevaate arendusturul toimuvast ja toome kuulajateni oluliste kinnisvaraarenduste tulevikuperspektiivid.

Räägime praegu töös olevate mastaapsete arendusprojektide kujunemisloost ja projektide hetkeseisust. Juttu tuleb ka arenduste finantseerimisest, teeme 2018. aasta esimese kvartali turuülevaate ning prognoosime turu käitumist aasta vältel.

Konverentsile ootame kinnisvaraarendajaid, -vahendajaid ja -nõustajaid, äri- ja erakinnisvara omanikke ning haldajaid, suur- ja väikeinvestoreid, kinnisvarahindajaid ja laenuandjaid, ehitusvaldkonna esindajaid, ettevõtete haldusjuhte, arhitekte, rendipindadel tegutsejaid, kaubanduspindade omanikke ja üürnikke.

Elukondliku kinnisvaraturu hetkeseisu ja tulevikuväljavaated võtab vaatluse alla Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütik Risto Vähi. Ettekandes peatub ta lisaks tavapärastele turutrendidele kinnisvarasektoris kirgi kütvale 2020. aastal jõustuval liginullenergia nõudel.

Bonava loob Mustamäele 750 ja Lasnamäele 420 uue koduga terviklikud elamupiirkonnad, mis lähtuvad ettevõte põhimõttest luua terviklikke naabruskondi. Elukondliku kinnisvara arendamise uutest nünassidest räägib Bonava Eesti müügi- ja turundusjuht Lauri Laanoja.

LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing annab näpunäiteid, kuidas väljaspool Tallinna kinnisvara arendades on võimalik ellu jääda.

Tallinn ärikvartalite väga suurte arenduste köögipoolest räägivad Rauno Teder Porto Francost, Indrek Moorats Kapitelist ja Sven Mihhailov Fausto Capitalist.

Ettevõtetest, mis enda tegevust laiendavad Ida-Virumaale, kuidas neid leitakse ja kui suures mahus on plaan lähima viie aasta jooksul arendust suurendada, teeb ülevaate SA Ida- Virumaa Tööstusalade Arenduse juhatuse liige Teet Kuusmik.

Milline on arhitekti nägemus uusarenduste kavandamise protsessist ja kvaliteedist räägib arhitekt Ülar Mark.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised