Autor: kinnisvarauudised.ee • 18. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljar Arakas: pole vaja kaevikus istuda ja kriisi oodata

Eelmisel nädalal teatas EfTEN, et plaanib aasta teises pooles korraldada uue aktsiate emissiooni. EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas ütleb intervjuus, et kuigi riskid on kinnisvaraturul suurenenud ja keskpankade poliitika võib turuosalisi kõvasti üllatada, näevad nad turul vaakumit, mis pakub võimalusi.

Aasta aega tagasi ütlesite, et võib-olla oleme sisenemas aega, kus parim investeering on see, mida sa ei tee. Kas nüüd on pilt helgem?

Ei ole. Riskid on kinnisvaraturul suurenenud ja see üheksa-aastane supertsükkel on pöördumas, kus intressid ainult langesid. Kinnisvara on finantseerimisest hästi mõjutatud ja sellele väga tundlik. Me arvame, et riskid on jätkuvalt suured, aga me ikkagi leiame neid sobivaid objekte, kuhu investeerida. Kindlasti on neid kordades vähem, kui oli näiteks kaks-kolm aastat tagasi. Tahame kindlasti oma ettevõtet arendada, mitte teda jätta seisma ja olemasolevaid objekte hoidma. Investeerime, aga ettevaatlikult.

Loe edasi Äripäevast.

Viljar Arakas Efteni kontoris
Foto: Andres Haabu
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474