Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fahle Parki lisandus teine suurrentnik

Foto: Fahle Park
Järgmise aasta kevadel kolib Fahle Parki oma Tallinnas asuva globaalse finantsteenuste keskuse ning teised enam kui 200 töötajaga üksused pakendilahenduste pakkuja Stora Enso.

„Soovime oma kiiresti kasvavale ja suurte ambitsioonidega Tallinna meeskonnale pakkuda väärilist ning inspireerivat töökeskkonda, mis soodustaks omavahelist koostööd ning julgeid mõtteid,” ütles Stora Enso Eesti juhatuse liige Marek Kase. „Fahle Pargist saab omanäoline keskkond, mis ühendab endas väärika tööstusmiljöö ning modernse kontorikeskkonna, sobides hästi kokku meie ettevõtte taaskasutust hindavate väärtustega.”

Stora Enso kolib Fahle parki kahes etapis – finantsteenuste keskuse osa seab ennast sisse järgmise aasta aprillis ja ülejäänud meeskonnad liituvad septembris 2019.

Pooleteise aasta jooksul ehitab ja rekonstrueerib Fausto Capital aadressil Tartu maantee 80 Fahle Pargi arenduse esimeses etapis 21 500 ruutmeetri jagu A-klassi nõuetele vastavat äripinda. Arenduse kogumaht on enam kui 100 000 ruutmeetrit. Arhitektuurse lahenduse on teinud KAOS Arhitektid OÜ.

Fahle Pargi esimese ehitusjärgu ankurrentnik AS Eesti Meedia kolib samuti Fahle Parki järgmisel aastal. Kavandataval 8000 ruutmeetril leiavad endale koha kõik kontserni Tallinnas tegutsevad üksused umbes

550 töötajaga. Meediakontsern saab endale Fahle Pargis Eestis ainulaadse moodsaimate võimalustega meediamaja, kus on koos nii raadio-, televisiooni- kui ka ajalehetoimetused.

Stora Enso on maailmaturul juhtiv taastuvate lahenduste pakkuja pakendamise, biomaterjalide, puitkonstruktsioonide ja paberi vallas.

Nende klientide hulka kuuluvad pakenditootjad, kaubamärgiomanikud, paberi- ja kartongitootjad, kirjastajad, jaemüüjad, trükikojad, töötlejad ja ehitusettevõtted. Ettevõtte Eestis asuvad tegevused on seotud puiduvarumise, -töötlemise (Imavere ja Näpi saeveskid), pakenditootmise ning Stora Enso grupi ettevõtetele toetavate teenuste pakkumisega.

Fausto Capital on 15-aastase ajalooga täielikult Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub eelkõige erinevatele kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubandus-, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamisega. Fausto Capitali portfelli kuulub kokku üle 58 000 ruutmeetri kaubandus- ja äripinda ning varade maht on kokku üle 100 miljoni euro.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474