Fund Ehituse omanikud sisenevad ärikinnisvara arenduse turule

Fund Ehituse omanikeringi jagav Fund Asset siseneb ärikinnisvara arenduse turule jaanuaris Tallinnas Veerenni tänaval valmiva Ovaal Maja büroohoonega.

Tehnika, Veerenni ja Filtri tee ringristmikul asetseva ärikvartali esimeses hoones saab olema 6100 ruutmeetrit äripinda, tasuta parkimine 200 autole ning kõrget A-energiakulu klassi tähistav märgis. Täna tähistatakse hoones sarikapidu ehk täiskõrguseni jõudmist. Hoone on kavandanud Arhitekt 11 (Sander Aas, Karl Kiisel, Sander Paljak, Illimar Truverk).

“Töökoha ligipääsetavus linnaruumis on üks tänase päeva võtmeküsimus,” leiab Fund Asset`i äripindade müügijuht Ruth Andresen. “Ovaal Maja büroohoonele on hea ligipääsetavus erinevatest Tallinna linnaosadest. Lisaks autotranspordile ja parkimiskohtadele oleme arvestanud ka jalgratturitega. Elektrirataste ja laieneva rattateede võrgustiku tõttu on rattaga liiklemine üha populaarsem liikumisviis linnas,” lisas Andresen.

Hea asukoha ning konkurentsivõimelise hinna tõttu ei näe Andresen büroohoone täituvuses probleemi. “Pigem on küsimus selles, kes parema vaatega äripinna saab,” arvas Andresen.

2009. aastal asutatud Fund Asseti tegevusalaks on märgitud investeerimisalane tegevus. Fund Asseti ja Fund Ehituse omanikud on võrdsetes osades Eiki Rump ja erinevate ettevõtete kaudu Anti Makson, Toomas Lipre ning Ott Kikkas.

Fund Asseti majandusaasta aruandesse on märgitud, et 2017. aastal majandustegevust ei toimunud. 2018. aasta II kvartali seisuga töötas ettevõttes üks inimene.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised