Autor: kinnisvarauudised.ee • 3. oktoober 2018

Capital Mill tunnistati parimaks logistika- ja tööstussektori arendajaks

Arendusprojekt Peterburi teel.
Foto: Capital MIll
Kinnisvarainvesteeringute ettevõte Capital Mill teenis maineka majandus- ja investeerimisajakirja Euromoney kinnisvaraturu uuringus logistika- ja tööstussektori kategoorias esikoha.

Capital Millil on viimase aasta jooksul selles sektoris valminud või valmimas mitu olulist objekti. Näiteks Eesti ühe suurema elektroonikatööstuse Éolane Tallinn tehasehoone, ilukaubamaja Tradehouse peahoone, Rimi hüpermarket Peterburi tee lõpus ja aknatootja Fenster tootmis- ja büroohoone.

Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderi sõnul peegeldab Euromoney kõrge tunnustus ettevõtte strateegiliste otsuste õigsust ja pühendunud tööd logistika- ja tööstussektoris.

„Capital Milli jaoks on säärane rahvusvaheline tunnustus suur au,“ ütles Mölder. „Iga meie arendus valmib rätsepatööna ja tihedas koostöös tellijaga juba varasest planeerimisfaasist peale. Nii tagame partnerile tema vajadustele parimal moel sobiva lahenduse, mis toetab ärieesmärkide saavutamist ning tagab võimalikult hea töökeskkonna.“

Viimaste aastate jooksul on Capital Mill Euromoney uuringus oma fookusvaldkondades pidevalt kõrgeid kohti saavutanud. Näiteks mullu teeniti 2. koht nii üldarvestuses kui sega- ja bürooarenduste pingereas.

Tegevjuhi sõnul tõstab 14. aastat korraldatud Euromoney uuringu tulemuste väärtust asjaolu, et lõppjärjestus selgub kinnisvaranõustajate, arendajate, investeerimisjuhtide, lõppkasutajate ja pankade juhtide küsitluse tulemusena ehk see on tagasiside klientidelt, valdkonna asjatundjatelt ja konkurentidelt.

Euromoney on juhtiv rahvusvaheline finantsvaldkonna ajakiri, mis korraldab 160 riigis ettevõtete juhtide seas küsitlusi, et selgitada parimad kinnisvaranõustajad ja -arendajad ning kinnisvaraga tegelevad pangad riikide ja piirkondade lõikes.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474