Autor: Kristi Kool • 7. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta kinnisvaramaakleriks valiti Reelika Tammemäe-Kadak

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda kuulutas oma traditsioonilisel aastalõpupeol välja lõppeva aasta parima kinnisvaramaakleri auhinna saaja. Aasta Kinnisvaramaakler 2018 on Reelika Tammemäe-Kadak CKE Kinnisvarast.
Reelika Tammemäe-Kadak
Foto: CKE Kinnisvara

Reelika Tammemäe-Kadak töötab kinnisvaramaaklerina 14. aastat. Ta leiab, et selle ajaga on maakleri elukutse teinud läbi positiivse arengu. „Meid usaldatakse aina rohkem. Mul endalgi on kujunenud pikaajalised kliendid, kes soovitavad mind omakorda teistele. Üldse tundub, et maakler on muutunud personaalsemaks, enam ei müü niivõrd ettevõte kui konkreetne maakler.“

Värske laureaat lisas, et head maaklerit osatakse hinnata ning hoida nagu head juuksurit, perearsti või mõnd muud oma ala spetsialisti, keda võib aeg-ajalt vaja minna. „Olen ka ise mõnele inimesele tema perekonnamaakler,“ kinnitas ta.

Praegu on kinnisvaramaakleritele töine periood. „Detsember on tavapäraselt üks suurema käibega kuid. Kõik tahavad enne vana aasta lõppu otsad kokku tõmmata, kodud ära osta, et jõulud ja aastavahetus juba uues kodus vastu võtta,“ rääkis Reelika Tammemäe-Kadak.

Kinnisvaramaaklerite Koda valib igal aastal enda liikmete seast välja kolleegi, kelle tegevus väärib tunnustust ning kes pärjatakse Aasta Kinnisvaramaakleriks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474