Kristi Kool • 7 detsember 2018

Aasta kinnisvaramaakleriks valiti Reelika Tammemäe-Kadak

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda kuulutas oma traditsioonilisel aastalõpupeol välja lõppeva aasta parima kinnisvaramaakleri auhinna saaja. Aasta Kinnisvaramaakler 2018 on Reelika Tammemäe-Kadak CKE Kinnisvarast.

Reelika Tammemäe-Kadak  Foto: CKE Kinnisvara

Reelika Tammemäe-Kadak töötab kinnisvaramaaklerina 14. aastat. Ta leiab, et selle ajaga on maakleri elukutse teinud läbi positiivse arengu. „Meid usaldatakse aina rohkem. Mul endalgi on kujunenud pikaajalised kliendid, kes soovitavad mind omakorda teistele. Üldse tundub, et maakler on muutunud personaalsemaks, enam ei müü niivõrd ettevõte kui konkreetne maakler.“

Värske laureaat lisas, et head maaklerit osatakse hinnata ning hoida nagu head juuksurit, perearsti või mõnd muud oma ala spetsialisti, keda võib aeg-ajalt vaja minna. „Olen ka ise mõnele inimesele tema perekonnamaakler,“ kinnitas ta.

Praegu on kinnisvaramaakleritele töine periood. „Detsember on tavapäraselt üks suurema käibega kuid. Kõik tahavad enne vana aasta lõppu otsad kokku tõmmata, kodud ära osta, et jõulud ja aastavahetus juba uues kodus vastu võtta,“ rääkis Reelika Tammemäe-Kadak.

Kinnisvaramaaklerite Koda valib igal aastal enda liikmete seast välja kolleegi, kelle tegevus väärib tunnustust ning kes pärjatakse Aasta Kinnisvaramaakleriks.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806