Autor: Kristi Kool • 1. aprill 2019

Investeerimiskonverentsi tootlikkuse arutlusringi juhib Eduard Sorokin

17. aprillil toimuval Ärikinnisvarasse Investeerimise konverentsil toimub lisaks esinejate sõnavõttudele ekspertide arvamusring, mida juhib Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade maakler Eduard Sorokin.
Eduard Sorokin
Autor: Raul Mee

Ärikinnisvara tootlikkust luubi alla võttev vestlusring „Millal on ärikinnisvarasse investeerimine kui äriplaan“ toob kokku valdkonna tippeksperdid. Mõtteid vahetavad Baltic Horizon Fund tegevjuht Tarmo Karotam, Lumi Capitali juhtivpartner Raiko Uri ning Metro Capitali juht Ain Kivisaar. Vestluse juht Eduard Sorokin on lubanud muu hulgas teemaks võtta tootluse arvutamise võimalused, pankade laenupoliitka ning kinnisvara kui pensionifondi. Lisaks pannakse vastamisi numbrid ja emotsioonid – mis on investeerimisotsuse juures kaalukeeleks?

Ärikinnisvarasse Investeerimise konverentsil ei ole tipud ainult esinejad, vaid ka osalejad. Konverents on suunatud valdkonna juhtidele, kus saab suhelda vanade tuttavatega ja sõlmida uusi koostöösidemeid. Konverentsil jagavad kogemusi eksperdid ekspertidele.

Konverents toimub 17. aprillil Õpiku konverentsikeskuses. Veel on võimalik registreeruda osalejaks. Tutvu kavaga ja täida taotlusvorm SIIN

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474