Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EfTEN kasvatas käivet ja kasumit

EfTEN Real Estate Fund III AS teenis märtsis 784 tuhat eurot müügitulu, mis on 13 tuhat eurot rohkem kui kuu varem.
EfTEN Capitali juht Viljar Arakas
Foto: Raul Mee

Kõrgem tulu on seotud ABC Motorsi müügi- ja teeninduspindadelt saadud esimese üüriga, Saules Miestase kaubanduskeskuse suurenenud üürituluga ning muude tulude suurenemisega.

Selle aasta esimese kolme kuu jooksul on EfTEN Real Estate Fund III AS teeninud 2,3 miljonit eurot müügitulu. Puhaskasum oli I kvartalis kokku 1 368 tuhat eurot, mis on 9% ja 118 tuhat eurot rohkem kui 2018. aasta I kvartalis.

Lähtudes fondi dividendipoliitikast, mis näeb ette, et vabast rahavoost tasutakse minimaalselt 80% aktsionäridele dividendideks, saaks fond maksta 2019. aasta esimese kvartali kasumilt kokku dividende 656 tuhat eurotm mis on 20 senti aktsia kohta.

Juhul kui fondi üldkoosolek kinnitab 17. aprillil 2019 toimuval koosolekul heaks dividendide jaotamise vastavalt juhatuse ja nõukogu ettepanekule (95 senti aktsia kohta), väheneb fondi omakapital koos kaasneva tulumaksukuluga kokku 3,2 miljonit eurot, mis on 99 senti aktsia kohta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474