Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas ise edukalt kinnisvara müüa?

Kinnisvara müümine maakleri abita on täiesti võimalik, kui korter või maja pannakse müüki mõistliku hinnaga ning müüjal on aega ning võimalusi protsessiga tegeleda, kinnitas Aasta Maakler 2018 Reelika Tammemäe-Kadak, kelle veebiseminari saab kuulata juba 10. aprillil.

Reelika Tammemäe-Kadak tõi näiteks, et on inimesi, kes pole pagarid, aga oskavad sellegipoolest küpsetada tipptasemel leiba. „Muidugi on samamoodi tavakasutaja võimeline müüma kinnisvara. Aga kui seda teha, siis professionaalselt, sest nii on kindel, et müük toimub kiiresti ja soovitud hinnaga,“ rääkis Tammemäe-Kadak Kinnisvarauudistele antud intervjuus.

„Vaja on teadmisi kinnisvaraturust, häid vahendeid kuulutuse koostamiseks, eelkõige pean siin silmas fotosid, ja palju vaba aega, et käia huvilistele oma kinnisvara näitamas,“ ütles 15-aastase töökogemusega maakler, kelle sõnul on võrreldes tema maakleritee algusega muutunud oluliselt paremaks erialase info kättesaamine. „Väga palju toimub koolitusi. Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda korraldab mitu korda aastas erinevate kinnisvaraspetsialistide koolitusi. Kinnisvarakool teeb aktiivselt erinevaid koolitusi ning on koostöös Evi Hindperega välja andnud häid kinnisvarateemalisi raamatuid. Ma soovitan neid kindlasti lugeda ka neil omanikel, kes tahavad ise oma kinnisvara müüa või välja üürida, sealt saab palju häid nõuandeid ja vihjeid edukaks tehinguks.“

VAATA SIIA!

Häid näpunäiteid kinnisvara müügiks saab a ka veebiseminaril „Kinnisvara müümise ABC“, mis toimub juba 10. veebruaril. Veel jõuab ennast kirja panna SIIN

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474