Kristi Kool • 16 aprill 2019

Korrashoidjad saavad oma raadiosaate

17. aprillil kell 12 läheb eetrisse esimene saade uuest sarjast „Korras kinnisvara täna-homme“. Kokku jõuab sel aastal kuulajateni 4 saadet.

Foto: Äripäev

Kinnisvara korrashoiu valdkond on lai, sinna kuuluvad koristusteenused, haljastus, erinevad hooldustööd ja haldustoimingud. Saate eesmärk on tuua inimesteni selle sektori arengusuunad ja probleemid, suurt rõhku pannakse kinnisvaraomaniku harimisele, sest otsused hoone korrashoiuks teeb just tema, olgu omanikuks riik, ettevõte või eraisik.

Esimeses saates on külas Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu tegevjuht Jüri Kröönström, Tallinna Tehnikaülikooli ehituse ja arhitektuuriinstituudi professor Roode Liias, City Haldus OÜ juhatuse liige Heikki Lind ja KV Service juhatuse liige Miguel Ortega. Juttu tuleb korrashoiusektori väljakujunemistest ja kasvuraskustest Nõukogude Liidu järgses Eestis, spetsialistide koolitamisest ning seadusandluse väljatöötamisest.

Edasi vaatame juba tulevikku. Tehnoloogia tungib võimsalt peale ka kinnisvara korrashoiuvaldkonnas, mis seab uued ülesanded ettevõtetele ja uued hinnad teenuse tellijatele. Kindlasti ei saa saates üle ega ümber omanike vastutusest ja teadlikkusest.

Saade „Korras kinnisvara täna-homme“ koosneb neljast saatest. Esimest saadet saab kordusena kuulata samal päeval, 17. aprillil kell 16 ning ka pühapäeval, 21. aprillil kell 15. Järgmine neist valmib juunis, kolmas jõuab eetrisse septembris ja viimane aasta lõpus detsembrikuus. Kogu saatesari läheb üles ka Äripäeva raadio järelkuulamiskeskkonda.

Saadet „Korras kinnisvara täna-homme“ juhib Kinnisvarauudiste veebitoimetaja Kristi Kool

Saade sünnib koostöös Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liiduga.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806