Autor: Kristi Kool • 16. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korrashoidjad saavad oma raadiosaate

17. aprillil kell 12 läheb eetrisse esimene saade uuest sarjast „Korras kinnisvara täna-homme“. Kokku jõuab sel aastal kuulajateni 4 saadet.
Foto: Äripäev

Kinnisvara korrashoiu valdkond on lai, sinna kuuluvad koristusteenused, haljastus, erinevad hooldustööd ja haldustoimingud. Saate eesmärk on tuua inimesteni selle sektori arengusuunad ja probleemid, suurt rõhku pannakse kinnisvaraomaniku harimisele, sest otsused hoone korrashoiuks teeb just tema, olgu omanikuks riik, ettevõte või eraisik.

Esimeses saates on külas Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu tegevjuht Jüri Kröönström, Tallinna Tehnikaülikooli ehituse ja arhitektuuriinstituudi professor Roode Liias, City Haldus OÜ juhatuse liige Heikki Lind ja KV Service juhatuse liige Miguel Ortega. Juttu tuleb korrashoiusektori väljakujunemistest ja kasvuraskustest Nõukogude Liidu järgses Eestis, spetsialistide koolitamisest ning seadusandluse väljatöötamisest.

Edasi vaatame juba tulevikku. Tehnoloogia tungib võimsalt peale ka kinnisvara korrashoiuvaldkonnas, mis seab uued ülesanded ettevõtetele ja uued hinnad teenuse tellijatele. Kindlasti ei saa saates üle ega ümber omanike vastutusest ja teadlikkusest.

Saade „Korras kinnisvara täna-homme“ koosneb neljast saatest. Esimest saadet saab kordusena kuulata samal päeval, 17. aprillil kell 16 ning ka pühapäeval, 21. aprillil kell 15. Järgmine neist valmib juunis, kolmas jõuab eetrisse septembris ja viimane aasta lõpus detsembrikuus. Kogu saatesari läheb üles ka Äripäeva raadio järelkuulamiskeskkonda.

Saadet „Korras kinnisvara täna-homme“ juhib Kinnisvarauudiste veebitoimetaja Kristi Kool

Saade sünnib koostöös Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liiduga.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474