Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. mai 2019

Mapri Ehitus paneb Jõhvis sügiseks püsti Vianori keskuse

Rehvimüügi ja autoremondi ettevõtte Vianor uus keskus Jõhvi tehnopargis sai nurgakivi. Sügiseks valmiva keskuse ehitab Mapri Ehitus.
Foto: Mapri Ehitus

Vianori kaubamärgi all tegutseva Tireman OÜ juhatuse liige Raivo Mererand räägib, et Jõhvi tulema ajendas ettevõtet soov laieneda Ida-Virumaale. Sügisel valmib siin ettevõtte üheksas keskus Eestis, lisaks tegutsevad kaks frantsiisiettevõtet.

“Vianor hõlmab umbes poole pinnast, meil on neli remondiboksi sõiduautodele, üks veoautodele ja sillastend. Hakkame pakkuma hooldust ja remonti autodele, mille tehasegarantii on lõppenud. Peterburi tee lähedus on atraktiivne ja nii ehitame suurema hoone, kus on ruumi ka üürnikele. Me üritame kaasata sama ala ettevõtteid, veel tuleb siia sõidukite tehnilise ülevaatuse ettevõte Tehnokonsult, aga ka Saku Läte,” kinnitab Raivo Mererand.

“Ida-Virumaa koos üha laieneva Jõhviga on Mapri Ehitusele atraktiivne piirkond. Meil on Jõhvi äripargis täna käsil kaks objekti, suve alguses saab valmis Tulivee salapiirituse keskus ja varem oleme teinud Sillamäele Maksimarketi.”lisab Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos,

Mapri Ehituse projektijuhi Olari Ormi sõnul on ärihoones kahel korrusel kokku pinda 1700 ruutmeetrit. “Kahekorruselise hoone Peterburi tee poolse fassaadi katame rehvimustrit meenutava musta tsementkiudplaadiga. Gaasiküttega energiatõhus hoone vastab kõikidele kaasaegsetele ehitusstandarditele.”

Jõhvi keskuses saab tööd umbes 15 inimest, kellest Vianoris asub ametisse 6. Hoone tellija on Deltacom Invest OÜ, kogu investeeringu suurus on üle 1,6 miljoni euro. Ligi 7 miljonil eurose aastakäibega Tiremanis töötab kokku 60 inimest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474