Autor: Kristi Kool • 13. mai 2019

Uuest kinnisvarahaldajate raportist leiab andmed võõrtööjõu kohta

Äripäeva Infopank sai valmis kinnisvarahooldusega tegelevate ettevõtete kvartaliraporti 2019. aasta esimese kvartali analüüsiga. Lisaks ülevaatele valdkonna ettevõtete konkurentsivõimest on seekord raportiga kaasas mahukas kokkuvõte võõrtööjõu liikumisest Eestis.
Enim tööga seotud elamisloa taotlusi tuleb Ukrainast, nähtub vastsest raportist
Foto: Andras Kralla

Äripäeva Infopank alustas valdkonna konkurentsiraportite koostamist eelmisel aastal, kui valmisid erinevate sektorite aastaraportid, nende seas Kinnisvarahalduse raport.

Alates käesolevast aastast ilmub halduse raport neli korda aastas. Valdkonna kvartaliraportiga toob esimest korda taolise turuülevaate peaaegu reaalaega.

Valdkonna kvartaliraport baseerub Eesti Maksu- ja Tolliameti kogutud ja avaldatud ettevõtete kvartalipõhistele äriandmetele, Äriregistri ja Statistikaameti informatsioonile ning ettevõtjate hulgas läbi viidud küsitlustele.

Raportisse on kaasatud ettevõtted, mille aastane müügitulu ületab vaatlusaluses ajavahemikus 100 000 euro piiri.

Raport analüüsib ettevõtete viimase kvartali majandusnäitajaid, mille põhjal on välja toodud valdkonna arengutrendid ja ettevõtete pingeread. Veel leiab raportist uuemad finantsandmed, eksperdi kommentaari valdkonna hetkeseisule, valdkonna trendid, ettevõtete reitingud ja prognoosid tulevikuks.

Raporti lisana saab kaasa Politsei- ja Piirivalveameti andmed võõrtööjõu liikumisest. Eraldi on välja toodud töörände tabelid töötamise liigi, ettevõtete valdkonna ja riikide kaupa. Lisaks saab teada, kui palju esitati tähtajalisi ja lühiajalisi elamislubasid ning palju neid rahuldati

Soeta värske Kinnisvarahaldajate kvartaliraport SIIT.

Võimalik on tellida ka terve raportite pakett, kus sees nii kvartaliraportid kui sügisel ilmuv aastaraport, mis tugineb analüüsis majandusaasta aruannete andmetele.

Paketi tellimiseks mine SIIA

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474