Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. juuni 2019

BPT Real Estate uueks Eesti tegevjuhiks saab Janek Hintsov

Baltikumi juhtiv ärikinnisvara täisteenuse pakkuja BPT Real Estate AS (BPT) saab Eestis uue tegevjuhi, kelleks on ärikinnisvara haldusettevõtte DONE Haldus OÜ senine juht Janek Hintsov. 12 aastat BPT juhtivpositsioonidel töötanud senine Eesti tegevjuht Ülari Niinemägi lahkub ametist.
BPT Real Estate AS uus tegevjuht on Janek Hintsov
Foto: Karli Saul

Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu poolt 2017. aastal Aasta Kinnisvara Korrashoiu Guruks pärjatud Janek Hintsovi sõnul tuli tööpakkumine sobival hetkel ja ta ei näinud põhjust sellest keeldumiseks. „Olen DONE Haldust juhtinud juba kaheksa aastat ja tunnen, et on aeg edasi liikuda uuele tasandile. Kuigi kinnisvaraalast kogemust on mul palju, pakub uus koht veidi teistsugust kinnisvarasfääri, millega seni olen tegelenud. Sellest tõotab tulla tõesti põnev väljakutse!”

BPT Real Estate Grupi juhatuse esimehe Indrek Hääle sõnul saab ettevõte Janeki näol tugeva, kõrge energiaga juhi, kellega koos on BPT-l võimalus pakkuda veelgi laiemat ja dünaamilisemat teenuste valikut. „Soovime jätkuvalt olla Baltikumi juhtiv ärikinnisvara haldaja ning kasvatada tegevust läbi uute teenuste ning uute klientide“ lisas Hääl.

Janek Hintsov alustab tööd juba 10. juunist 2019. Janek lisab, et uue ametikohta juures võlub teda ettevõtte tuntus, lai rahvusvaheline haare ning professionaalne ja suurte kogemustega meeskond, kellega koos BPT Real Estate’i edasi arendada ja leida kiirelt muutuvas maailmas uusi võimalusi kinnisvara veel mitmekülgsemaks haldamiseks.

BPT Real Estate AS kuulub BPT Gruppi, mis on alates 2001. aastast Balti riikides juhtiv ärikinnisvara täisteenusepakkuja, omades kontoreid Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Pikaajaline kogemus, ulatuslikud erialased teadmised ning turu põhjalik tundmine võimaldab BPT-l pakkuda strateegilist partnerlust koos täieliku lisandväärtusi pakkuva teenusevalikuga.

BPT on mitmeid kordi valitud rahvusvahelise äri- ja finantsajakirja Euromoney läbi viidud investorite uuringus parimaks investeeringute halduriks nii Leedus, Lätis kui ka Eestis. Ettevõte kuulub juhtivasse ülemaailmsesse kaubanduskeskuste sektori kutseühingusse The International Council of Shopping Centers (ICSC) ja ülemaailmsesse kinnisvaraspetsialistide organisatsiooni RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors)

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474