Autor: Liina Laks • 1. juuli 2019

Skandaalne Taavi Sõnajalg jäi EstateGuru projektiga hätta

EstateGuru kaudu majaehitust rahastanud ettevõtja ja püssikangelase Taavi Sõnajala investeering on liiva jooksnud: kohtutäitur müüb oksjonil mereäärset kinnistut koos hoonestusõigusega.
Taavi Sõnajalg
Foto: Madis Sinivee/Delfi/Scanpix

Kohtutäiturite ja pankrotihaldurite koja oksjonikeskkonnas on alates möödunud nädalast kuulutus, et müüakse Taavi Sõnajalale kuuluva PRO Agentuur OÜ Viimsi vallas Miiduranna külas asuvat mereäärset kinnistut Laineoru 5 ühes hoonestusõigusega. Tegu on EstateGruru kaudu finantseeritud projektiga ja nüüd ootavad raha sajad investorid.

Oksjon algab 18. juulil ning kinnistu alghind on keskkonnas 1,44 miljonit eurot.

Loe pikemalt Äripäevast

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474