Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. august 2019

Uus peahoone aitab Elektrilevil säästa kolm miljonit eurot

Kaido Jõelehele kuuluv Kaamos Kinnisvara alustas ehitustöödega Tallinnas Veerenni kvartali lähedal asuvas Avala ärikvartalis. Kokku rajatakse kolm kõrghoonet, üks neist Elektrilevi peahooneks ja kaubandushoone Läti ehituskaupade ketile Depo.
Foto: Kaamos

"2020. aasta suvel valmib Depo hoone ning neljandas kvartalis esimene kolmest büroohoonest, kuhu ankurrentnikuks tuleb ligi 6000 ruutmeetri peale võrguettevõte Elektrilevi," kinnitas Kaamose turundus- ja kommunikatsioonijuht Kadi Roovik ERR-ile.

12-korruselise büroohoones üürib Elektilevi pinda 450 töötajale. Uude kontorisse tuuakse hoone valmides kokku nii täna Kadaka teel paiknev Elektrilevi peakontor, Elektrilevi mitmel erineval büroopinnal paiknevad üksused kui ka võrgu juhtimiskeskus, mis praegu asub eraldi hoones.

Peahoone rajamise riigihanke võitnud Kaamos Kinnisvaraga sõlmis Elektrilevi üürilepingu kümneks aastaks pikendamisvõimalusega veel viieks aastaks. Elektrilevi partnersuhete juhi Mart Maidla sõnul säästab ettevõte tänu üksuste kokkutoomisele ja madalamatele halduskuludele kümne aasta jooksul ligi kolm miljonit eurot.

Uues hoones saab üüritavat pinda olema kokku 10 000 ruutmeetrit.

Loe pikemalt ERRist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474