Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. september 2019

Ütle Tallinna arengus sõna sekka!

16. septembrist kuni kuu lõpuni on võimalik anda tagasisidet Tallinna arengukavale. Kavand on tehtud aastateks 2021-2035 ja on mõeldud arutelupaberina, selleks et järgmise aasta jooksul koguda linnaelanike arvamusi lõpliku arengudokumendi koostamiseks.
Arengukava arutelule kutsuvas väilireklaamis kasutatakse laste joonistusi teemal „Millises Tallinnas ma tahan elada?“ Antud joonistuse autor on 4 klassi õpilane Birgit
Foto: Raepress

„Tuleviku Tallinn peaks pakkuma parimat argipäeva, ägedaid naabruskondi ning koondama hoolivaid ja tegusaid inimesi. Kuidas selleni parimal viisil jõuda ja mis linlasele linna arengus tegelikult korda läheb, seda tahamegi inimeste käest küsida,” ütles strateegilise planeerimise osakonna juhataja Toomas Haidak.

Haidaku sõnul näeb Tallinn arengukava ühiskondliku kokkuleppena, kus iga kodaniku panus on oluline. “Täna tehtavad otsused ja võetud suunad mõjutavad väga suurel määral seda, milline on tallinlaste ja terve Eesti inimeste heaolu järgmisel kümnendil. Siit tuleb ka läbiv rõhk inimese vaimsele ja füüsilisele tervisele, heale linnaruumile ja puhtale keskkonnale ning terve elu õppimisele, mis iganes vormi see ka siis ei võtaks,” lisas Haidak.

Arengukava koos eesmärkideni jõudmise tegevusplaaniga jõuab volikokku hääletamisele järgmisel aastal. Seejärel on igal linnaelanikul võimalik jälgida eesmärkide täitmist arengukava veebirakenduses ja nende täitmisele soovi korral kaasa aidata.

Tallinna strateegilise planeerimise osakond on ette valmistanud linna arengukava kavandi, millele saab oktoobri lõpuni tagasisidet anda küsitluse kaudu, tagasiside foorumis või ka meilitsi aadressil [email protected].

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474