Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. oktoober 2019

Paju büroohoone ankurrentnik on Pipedrive

Eesti päritolu müügitarkvara ettevõttest Pipedrive saab ankurrentnik Emajõe äärde rajatavas Tartu keskkonnasõbralikuimas büroohoones Paju 2, kes saab enda valdusse hoone kolm viimast korrust ligi 1300 ruutmeetri kontoripinnaga.

Pipedrive’i haldusjuhi Age Alliksaare sõnul on Pipedrive Tartus viimasel aastal usinalt töötajaid värvanud ning praegune kontor on ettevõttele väikseks jäänud. „Otsisime uut pinda päris kaua. Meie üheks olulisemaks kriteeriumiks oli hoone võimalikult väike ökoloogiline jalajälg, mis jättis vaatamata Tartus üldiselt levinud rohelisele mõtteviisile sõelale väga vähe valikuid,“ sõnas Alliksaar.

Uue kontori valikul eelistas Pipedrive kesklinna piirkonnas hea ligipääsetavusega ehitusjärgus hooneid, et saaks võimalikult palju kaasa rääkida nii ruumide planeeringu kui sisearhitektuuri osas. Tartu kontor hakkab järgima sarnast joont ettevõtte omanäolise peahoonega Tallinnas Mustamäe teel, kus iga korrus lähtub ainulaadsest teemast. „Jätkame koostööd Katrin Kaevatsi ja Silvia Leetiga arhitektuuribüroost PIN, kelle loomingulised ideed teevad meie Tartu kontorist kindlasti ühe omapärasema, kuid samas funktsionaalsema siselahendusega kontori kogu linnas,“ lisas Alliksaar. Kuna saun on Pipedrive’i kultuuris ning ettevõtte asutajate jaoks väga olulisel kohal, siis pööratakse kindlasti erilist tähelepanu ka sellele.

Liginullenergiatõhususe nõuetele vastavast 16-korruselisest Paju 2 majast saab Tartu esimene LEED Gold standardiga büroohoone, mis tähendab, et selle projekteerimisel, ehitamisel ja kasutamisel on järgitud keskkonnasäästu ja säästva arengu põhimõtteid. Maja arendab Kvintett Kinnisvara, arhitektuurse lahenduse on koostanud Alianss Arhitektid, hoone ehitab Rand & Tuulberg ja Ehitustrust. Maja puidust fassaadielemendid toodab ja paigaldab Welement. Büroohoone valmib suvel 2020.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474