Autor: Anu Lill • 15. detsember 2020

Olulised põhjused, miks üürilepingud tuleb uuel aastal ümber teha

Kinnisvarainvestor ja ettevõtja Peeter Pärtel.
Foto: Andres Haabu
Kinnisvarainvestor ja võlaõigusseaduse muutmise väikeinvestoreid esindav töögrupi liige Peeter Pärtel rõhutab Fast Track Educationi veebipostituses, et kauaoodatud seadusemuudatus on nüüd käeulatuses, kuid et sellest kasu saada, tuleb üürileandjatel lepingud ümber teha.

Peeter Pärtel toob postituses esile, et praegu viimaseid päevi kehtiva seaduse üle on pikalt vaieldud ja pigem jõutud seisukohale, et seadus ei luba üürnikult küsida remondifondi ja korteriühistu laenumakseid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474