Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. detsember 2020

Sotsiaaldemokraadid: üürnike huvisid saab paremini kaitsta

Sotsiaaldemokraadid ei toetanud täna riigikogus üürisuhteid reguleeriva seaduse kinnitamist, väites, et uued sätted ei kaitse piisavalt üürnikke, olles kohati üürileandjate poole kaldu.
Heljo Pikhof
Foto: Terje Lepp

„Võlaõigusseaduse muudatused viivad üürisuhted tasakaalust välja ja seda üürniku kahjuks. Paraku ei toetanud parlamendi enamus teisel lugemisel meie muudatusettepanekuid,“ põhjendas Heljo Pikhof sotsiaaldemokraatide vastuhääli.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474