Autor: Helen Roots • 17. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Eluasemelaene suudetakse taas paremini teenindada

Pangaliit teatab, et ehkki jaanuar tõi kaasa tavapärase sesoonse languse laenunõudluses, vähenes jätkuvalt ka maksepuhkusel olevate laenuvõtjate hulk ja laenude maht. Pangaliidu liikmespangad maksid mullu ligemale 140 miljonit eurot makse, millest 87 miljonit moodustasid tööjõumaksud. Pankades töötas aasta lõpu seisuga enam kui 5400 inimest.

Pangaliidu juhatuse esimees Allan Parik
Autor: Liis Treimann

Eesti pangad kasutavad kõiki võimalusi, et aidata kaasa Eesti majanduse vastupidamisele keerulistes oludes ja taastumisele koroonakriisist. Seni on laenunõudlus üleilmsest kriisiolukorrast olenemata püsinud üsna stabiilne ja laenuvõlglaste hulk ei ole kasvanud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806