Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. märts 2021

Tartu tahab teha kaks maja liginullenergiahooneteks

Hoone, mis peaks muutuma liginullenergiahooneks.
Tartu linnavalitsus taotleb volikogult luba ehitada kaks linnale kuuluvat hoonet liginullenergiahooneteks. Ligi 6 miljoni euro eest saavad energiatõhusad hooned nii lasteaed Hellik kui ka Kalda tee 44 munitsipaalmaja.

Tahame linnale kuuluvate hoonete energiatõhusaks muutmisega aidata kaasa püstitatud ambitsioonikatele kliimaeesmärkidele. Nii lasteaed Hellik kui ka Kalda tee 40 munitsipaalmaja on väga kehvas seisus ja vajavad uuendamist. Majade liginullenergiahooneteks ehitamisega saame olulise energiakokkuhoiu, aga ühtlasi astume jõudsa sammu kaasaegsema elukeskkonna suunas," ütles abilinnapea Gea Kangilaski.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474