Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. aprill 2021

Rail Baltica terminali ehitamist arutati ümbruskonna majade esindajatega

Lasnamäe elanikud olid mures algava Rail Balticu terminali ehitamise pärast.
Foto: Raul_Mee
Eile õhtul arutas Lasnamäe linnaosavalitsus Peterburi tee paarisnumbriga majade korteriühistute esindajatega Ülemistes Rail Baltica terminali ehitamist. Enamasti huvitasid elanikke ehitusdetailide, müra, ühistranspordile juurdepääsu, parkimise ja fassaadide väljanägemisega seotud küsimused.

“Tore, et lähiaastatel kerkib Lasnamäele multifunktsionaalne Rail Baltica terminal, mis hõlmab rongi- ja bussijaama ning loob mugava ligipääsu lennujaamale. Siiski on vajalik, et sellise suuremahulise rajatise ehitamisel arvestataks naabruses asuvate majade elanike huvidega. Loodan, et suudame avatud dialoogi käigus jõuda lahendusteni, mis maksimaalselt rahuldavad kõiki osapooli,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474