Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. aprill 2021
Ainult tellijatele

KV.EE: Soodne eluasemelaenu intressimäär meelitab eluaset välja vahetama

Eesti Panga andmetel on keskmine eluasemelaenude intressimäär vähenenud 2,2% peale. Pikemate ehk 20-…30-aastaste eluasemelaenude intressimäär on keskmiselt 2,0%. Veel aasta-kaks tagasi olid intressimäärad 0,2…0,4% kõrgemal. Soodne intressimäär on ajend, mis paneb inimesed mõtlema võimalusele kodu uuema vastu välja vahetada, leiab portaali KV.EE juht Tarvo Teslon.

Autor: Pixabay

„Väljastatud uute eluasemelaenude intressimäärad on osalt tulnud alla seetõttu, et pangad on viimase aasta jooksul andnud rohkem laene uute korterite ostmiseks. Uued korterid ja nende ostjad on panga vaatest vähemriskantsed. Seetõttu on sellistel laenudel madalam intressimäär,“ märkis Tarvo Teslon.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806