Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. aprill 2021
Ainult tellijatele

Kristiine väärtus kasvab nii äri- kui ka elukondlikul rindel

Kristiine on Tallinna üks rohelisemaid ja eriilmelisemaid linnaosasid, kust võib leida nii kortereid, era- ja ridamaju kui ka esmaklassilise ärikeskkonna, tänu millele on elanikele kodu lähedal tagatud kõik mugavaks eluks vajalikud teenused.

Kirsiõis Kristiines
Autor: Janek Laanemäe

Kinnisvaraarendaja Favorte müügijuhi Tarmo Rammo sõnul nähakse kesklinna lähedust nautivas Kristiines jätkuvalt suurt potentsiaali ning uute elukondlike arendusobjektide lisandumine muudab piirkonda aina populaarsemaks ja atraktiivsemaks elukeskkonnaks. „Oleme ka ise panustanud Kristiine elukeskkonna arengusse. 2020. aastal valmis kortermaja Kirsiõis Kristiines, millega sai linnaosa rikkamaks 22 uue hoolega ehitatud kodu võrra,“ ütles Rammo.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806